Butiksdesign – för en bättre affär

Det är många detaljer att ta hänsyn till när man vill skapa en säljande butiksmiljö. Butikslayout, gestaltning och profilering ska anpassas utifrån de lokala marknadsförutsättningarna och butikens målgrupp. Inredningen ska återspegla och vara en del av butikens övergripande profil.
Våra medarbetare mångårig erfarenhet av formgivning, arkitektur, konceptutveckling, butiksplanering, projektledning och butiksdrift. Dessutom står vårt snickeri för mer än femtio år av hantverkartradition.

Vårt snickeri är också certifierade enligt ISO 9001.

Vår utgångspunkt är att inredningen i första hand ska stödja och framhäva exponeringen av varorna och bidra till att driva försäljning. Inredningen ska också ha en snygg design och tåla den tuffa miljön i butik.

Vi har ett stort antal standardprodukter i sortimentet som alla med enkla medel kan anpassas till just era behov, önskemål och profil. Vill ni istället ha en inredning som är helt skräddarsydd för er så hjälper vi gärna till med det. Antingen med hjälp av våra duktiga inredningsdesigners eller med utgångspunkt i er egen design.

Dessutom kan vi leverera väggramper, spårpaneler och alla typer av specialsnickerier.

Vi utför även konsultuppdrag inom konceptutveckling, butiksplanering och design.